Off to a rocky start.

Beste Jean-François,

Ik noem je voor de gelegenheid Jean-François daar we in alle tumult vergaten je naamkaartje te controleren.

Na onze tijd in de Verenigde Staten zouden we richting Mexico trekken, maar dat ticket was voor jou niet voldoende om ons de toegang te verlenen tot het vliegtuig naar LA. We hadden volgens jou ook een ticket huiswaarts nodig.

Aangezien we koste wat kost moesten vertrekken, maakten we daar geen probleem van. We wilden in eerste instantie voor papa’s 60e verjaardag gaan roadtrippen in de USA en dat zouden we niet zomaar opgeven.

Je kreeg dat gevraagde bewijs, zoals het voorbeeldige burgers en klanten betaamd, dat we terug richting Europa zouden keren.

Stel je voor dat we na Mexico toch de grens terug zouden oversteken naar die begeerde Staten. Presidenten zouden voor minder over die muur beginnen nadenken…

Maar opnieuw was het niet goed.

Toen we je voor de vierde keer aan de balie kwamen vergezellen, was je nog steeds niet tevreden. De datums, die je overigens zelf al meerdere keren had gecontroleerd, klopten nog steeds niet naar jouw toedoen.

Wij waren naar jouw mening te lang weg, hadden een aangepast visum nodig en Mexico was blijkbaar geen bestemming die je nauw aan het hart lag. We moesten volgens jou rechtstreeks van Amerika terug naar huis.

Lieve Jean-François, hoewel we de kostprijs van vier tickets hebben verloren op nog geen uurtje tijd, jij bepaalde dat onze reis ineens beperkt werd tot 3 maand en dit verre van eerlijk aanvoelt, gaan we het toch niet aan ons hart laten komen.

Zo gaat het leven. En in eerste instantie werd het begin van dit avontuur een ode aan ons vader.

Een ode die we, na een moeilijke start, uiteindelijk toch kunnen volbrengen.

En daar gaan we van genieten. Des te meer. We vieren papa’s 60e verjaardag tenslotte maar ene keer.

Vader, hou u vast aan uwe gilet en welkom in de wonderlijke Verenigde Staten van Amerika! Ontroerd en volmaakt gelukkig zijn we om dit met jou te mogen delen.

2 gedachten over “Off to a rocky start.

Voeg uw reactie toe

  1. Veel succes op jullie nieuw avontuur.! Het wordt vast en zeker weer een unieke belevenis , vooral voor julie papa. Blij om alles te kunnen volgen en mee te maken van op afstand . Grts Hilde

    Geliked door 1 persoon

    1. Dag Hilde! Dankjewel voor je lieve berichtje en de mooie wensen! We genieten ervan met volle teugen! Vele groetjes, Jelle Bieke en Joël

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: