Bedankt. Bedankt. Bedankt.

Dankzij jullie hebben we uiteindelijk meer dan 1600euro aan materiaal kunnen inzamelen.

We hadden nooit durven dromen dat het zo groot zou worden. Wat begon met een klein ideetje (en enorm veel schrik voor het falen ervan), is dankzij jullie uitgegroeid tot een geweldig succes.

Los van de eerste keer, hebben we dit keer bijkomend nog kunnen kopen:

– 10,8 kg melkpoeder

– 576 pampers

– 10 koortsthermometers

– 98 ontwormingsbehandelingen: pillen & vloeibare variant voor de kindjes jonger dan twee jaar

Bedankt aan alle mensen die nog gestort hebben. Bedankt voor de steun aan de kindjes.

Het succes is ook de krant niet ontgaan. Het opvolgartikel vind je hier.

Los daarvan zijn we momenteel gesprekken aan het voeren met het weeshuis en enkele instanties om te zien wat er op langere termijn gedaan zou kunnen worden.

Concreet kan het weeshuis aanspraak maken om meer autonomie te verkrijgen waardoor ze rechtstreeks met het adoptiebureau in Vlaanderen zou kunnen samenwerken dat zich specifiek met Thailand bezig houdt. Maar hoe moeilijk die voorwaarden zijn, of wat daar allemaal aan gedaan kan worden, zijn we momenteel nog aan het uitzoeken.

De communicatie is niet altijd even makkelijk, maar de goeie wil is er wel en we hebben een schat van een vertaler aan onze zijde, Nammon.

We houden jullie op de hoogte qua verdere ontwikkelingen. Sowieso gaan we er in de komende maanden nog terug langs. Eens je je hart ergens verliest…

Doet me eraan denken. De vorige keer dat we zijn langsgeweest, hadden we met de kindjes een rendier geknutseld omdat kerst in aantocht was.

Omdat die dag voor altijd in mijn geheugen gegrifd zal staan, voor altijd op mijn adem zal pakken en voor altijd desondanks de harde realiteit een mooie herinnering zal zijn, heb ik dit kleinigheidje laten zetten.

De tattoo artiest zijn naam wordt vrij vertaald als ‘deer’ of ‘reindeer’. Moet er geen toeval zijn. Die mens was door het dolle heen.

Ik hoorde dat Tom Boonen hetzelfde deed, op zijn ganse rug. Tommeke toch, bedankt om ons zo te steunen jong. Wat een schoon gebaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: