Klaar voor de start.

Het eerste blogbericht sinds vertrek is een feit, welkom!

Vertrekken is altijd een beetje dubbel. Meestal een groot tekort aan slaap (zeker bij ons, zelfs al zijn we ‘voorbereid’) en afscheid nemen is altijd een beetje emotioneel. Maar je weet wel dat waar je al maanden naar uitkijkt, éindelijk zo ver is.

Moeilijkst was afscheid nemen van deze krachtpatser hier.

papa

Maar dat hoort erbij, en we zijn dankbaar voor onze laatste dagen samen. Merci papanoentje. Voor alles. Voor je puurheid. Voor wie je bent. Voor je onvoorwaardelijke liefde.

Ondertussen zijn we in Moskou. Morgen is de grote start. De transsiberische/-mongolische route. We hebben ook éindelijk onze tickets, dus het treinpersoneel raakt alvast niet meer van ons af.

Vorig jaar waren we al in Moskou, dus dat is gewoon een beetje thuiskomen eigenlijk.

Behalve het metrosysteem. Daar slaagt enkel Bieke in om vanaf moment 1 van punt A naar B te reizen alsof ze nooit iets anders gedaan heeft.

21442946_10212052593043881_1125292404_n

Dat zorgde zeker niet voor de nodige frustraties omdat ik ervan overtuigd was dat zij fout was. Zeker niet. Ik heb daar ook zeker niets van laten blijken. Zeker niet. 🙂

Welkom!

21469815_10212052586843726_385054673_n.jpg

 

8 gedachten over “Klaar voor de start.

Voeg uw reactie toe

 1. Ik volg je cowboyverhalen, meer van datte. Geniet er van en blijf ons op de hoogte houden . Tatranska Lomnica, mijn god dat is ook al een tijdje geleden, in mijn tijd was de muur nog niet zo lang geleden gevallen…

  Geliked door 1 persoon

  1. Dag Yvan, dankje. Zeer fijn om te horen dat je ons volgt!! Onze belevenis valt waarschijnlijk in het niets met die van jou! 😀 vele groetjes!

   Like

   1. Integendeel man,, nog iemand die de ge-polueerde wegen van het toerisme tracht te ontwijken. Ik volg je verhaal met meer dan interesse. Dat de verkrompen verslaggeving welke ik dagdagelijks moet ondervinden je wegen niet gaan beïnvloeden en je nieuwe creatieve geesten laten ontdekken. Hou je ” kloek ” …ik volg jullie met de ” loep ” Yvan le B.

    Geliked door 1 persoon

   2. Dat is oprecht één van de mooiste complimenten die we al hebben gekregen. Fijn om jullie te leren kennen in Buda en bedankt om ons te volgen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: